24-28 maja 2017

Świeże pieczywo z marketu czy z piekarni? Oto jest pytanie!!

Zapoznanie słuchaczy z różnicami występującymi w skałdzie pieczywa produkowanego w piekarnii i markecie. Przedstawiony zostanie wpływ skłądników na zdrowie człowieka. Ponadto uczestnicy wezmą udział w konsumenckim badaniu jakości pieczywa.

Podstawowe informacje

Instytucja Politechnika Gdańska
Wydział Zarządzania i Ekonomii
Współorganizator

Studenckie Koło Naukowe JAT Sensoris 

Emilia Krauze

Weronika Lewandowska

Dyscyplina Towaroznawstwo
Forma prezentacji Wykład i warsztaty
Wiek liceum, dorośli
Liczebność grupy ograniczona Tak
Liczebność grupy 30 osób
Dostęp dla niepełnosprawnych Tak

Gdzie

Politechnika Gdańska
Wydział Zarządzania i Ekonomii
sala 400A, budynek 1 (Gmach Główny PG)

Kiedy

25.05-25.05 14:15-15:30

Rezerwacja

Wcześniejsza rezerwacja Nie

Kontakt

Osoba odpowiedzialna mgr inż. Elwira Brodnicka