24-28 maja 2017

Kuchnia molekularna.

Kuchnia molekularna to połączenie gastronomii z nauką. Podczas pokazów zaprezentujemy tajniki kuchni molekularnej oraz foodpairingowej. 

Podstawowe informacje

Instytucja Politechnika Gdańska
Wydział Chemiczny
Współorganizator

SSOGPTChem „Hybryda”

Dyscyplina Chemia
Forma prezentacji Pokaz
Wiek przedszkole, szkoła podstawowa, gimnazjum, liceum, dorośli
Liczebność grupy ograniczona Tak
Liczebność grupy 25
Dostęp dla niepełnosprawnych Tak

Gdzie

Politechnika Gdańska
Wydział Chemiczny
sala 11 bud. 6 (Chemia A)

Kiedy

26.05-27.05 09:00-15:00

Rezerwacja

Wcześniejsza rezerwacja Nie

Kontakt

Osoba odpowiedzialna Zuzanna Wąsowicz
E-mail Zuza_wasowicz1@wp.pl