24-28 maja 2017

Bezpieczeństwo i zdrowotność żywności - wyzwania XXI wieku

Podczas pokazów i wykładu prowadzący przedstawią zagadnienia dotyczące bezpieczeństwa żywności, szczególnie mikrobiologicznego oraz zapoznają uczestników ze składnikami żywności, które wywierają pozytywny wpływ na ich zdrowie. 

Podstawowe informacje

Instytucja Politechnika Gdańska
Wydział Chemiczny
Dyscyplina Biotechnologia
Forma prezentacji Wykład i pokaz
Wiek przedszkole, szkoła podstawowa, gimnazjum, liceum, dorośli
Liczebność grupy ograniczona Tak
Liczebność grupy 12
Dostęp dla niepełnosprawnych Tak

Gdzie

Politechnika Gdańska
Wydział Chemiczny
bud. 7 (Chemia B), sala 211

Kiedy

26.05-26.05 13:00-17:00

Rezerwacja

Wcześniejsza rezerwacja Tak

za pośrednictwem poczty elektronicznej lub telefonicznie

Kontakt

Osoba odpowiedzialna Edyta Malinowska-Pańczyk, Barbara Kusznierewicz, Małgorzata Puta
E-mail edyta.malinowska-panczyk@pg.gda.pl, barbara.kusznierewicz@pg.gda.pl
malgorzata.puta@student.pg.gda.pl
Telefon 58 347 10 70